Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 17:33

Έγινε η κλήρωση του λαχνού που πρόσφεραν στη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» τα καταστήματα κοσμημάτων Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Έγινε η κλήρωση του λαχνού που πρόσφεραν στη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» τα καταστήματα «Amalia’ s Jewels» και «Όσο πατά η γάτα».

Το Σάββατο 31 Δεκεμρίου 2016 παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έγινε στο κατάστημα της Γρηγορίου Λαμπράκη 17 «Amalia’ s Jewels», η κλήρωση του λαχνού που θα κέρδιζε ένα γυναικείο ρολόϊ χειρός μάρκας Venus που είχε προσφέρει το κατάστημα στη «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», για να ενισχύσει το έργο της.
Από την ημέρα που έγινε το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, με πρόταση των ιδιοκτητών των δύο καταστημάτων κ. Βασίλη Ορφανίδη και κας Αμαλίας Βαζελάκη υπέρ του Συλλόγου αυτού, στο πεζοδρόμιο της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έξω από το «Amalia’s Jewels», τα μέλη της Επιτροπής Ρόδου της «Μέλισσας» καθώς και πολλοί εθελοντές που στηρίζουν σταθερά τις δραστηριότητες του Συλλόγου με το πλούσιο κοινωνικό έργο (υποτροφίες σε οικονομικά αδύνατους δωδεκανήσιους φοιτητές), κινητοποιήθηκαν και ανέλαβαν να πουλήσουν μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όσο το δυνατόν περισσότερους λαχνούς του ενός ευρώ, που είχαν αντικείμενο το παραπάνω ακριβό και πολύ μοντέρνο γυναικείο ρολόϊ χειρός!
Η κλήρωση έγινε στο κατάστημα «Amalia ‘s Jewels» και η ιδιοκτήτρια και μεγάλη χορηγός κα Βαζελάκη, διάλεξε τον τυχερό λαχνό, που ανέδειξε τον τυχερό που κέρδισε το ρολόϊ. Τον λαχνό αυτό είχε αγοράσει η δικηγόρος κα Βενετία Χιωτάκη!
Η χορηγία που παραδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Ρόδου της Δωδεκανησιακής Μέλισσας από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων από τις εισπράξεις του Μπαζάρ του Νοεμβρίου 2016 και οι εισπράξεις από τους λαχνούς, κατάφεραν να υπερκαλύψουν τη δαπάνη της ετήσιας υποτροφίας ενός φοιτητή του τόπου μας!
Η πράξη των ιδιοκτητών των καταστημάτων «Όσο πατά η γάτα» και «Amalia’s Jewels» στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καταγράφεται στην ιστορία της Δωδεκανησιακής Μέλισσας ως πράξη ιδιαίτερης κοινωνικής ευαισθησίας, και βαθειάς έγνοιας για τα παιδιά που έχει αναλάβει να στηρίζει ο Σύλλογος αυτός, τους χαλεπούς καιρούς που διανύει η πατρίδα μας.

Read 744 times

united kingdom flag animation            

Advertisements