Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 21:54

«Εξερευνήστε τη Ρόδο»! Νέο έντυπο από την Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου για προβολή και προώθηση Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Με αυτή την πρόταση, πρόσκληση και παραίνεση μαζί, στην πρώτη σελίδα του νέου εντύπου προβολής και προώθησης της Ρόδου, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου καλεί όλο τον κόσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να επισκεφθεί το νησί της Ρόδου, να γνωρίσει από κοντά την μοναδική του ομορφιά, να ανακαλύψει κάθε γωνιά του, να χαρεί αυτά που του προσφέρει, να διασκεδάσει και να απολαύσει τις διακοπές του!

Ένα 24σέλιδο αφιέρωμα στο νησί της Ρόδου, στην ιστορία και τον πολιτισμό του, στη Μεσαιωνική Πόλη, στις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις, τη γαστρονομία, τα παραδοσιακά προϊόντα, τα αθλήματα, τα θαλάσσια σπορ και όλα όσα μπορεί να προσφέρει το νησί στους επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Με διάθεση, μεράκι και δημιουργικότητα τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού εργάσθηκαν αδιαλείπτως, επί σειρά ημερών, για το νέο έντυπο προβολής της Ρόδου. Ένα δύσκολο εγχείρημα καθώς προσπάθησαν να αποδώσουν συνοπτικά, σε ελάχιστες σελίδες, όλα αυτά που συμβολίζει η Ρόδος. Νησί του θεού Ήλιου, του Απόλλωνα, η πατρίδα Ολυμπιονικών και φιλοσόφων, νησί με ιστορία αιώνων, μοναδική ομορφιά, υπέροχη φιλοξενία!

Ο δημιουργικός σχεδιασμός του εντύπου εκπονήθηκε καθ΄ ολοκληρίαν από τα έμπειρα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
Αλλά και οι συνεργάτες του εντύπου αυτού, φωτογράφοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την όλη προσπάθεια και με γνώμονα την αγάπη τους για τον τόπο, προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και το έργο τους.
Αγαστή ήταν επίσης και η συνεργασία της Διεύθυνσης Τουρισμού με το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Ρόδου και τον προϊστάμενο του τμήματος κο Γεράσιμο Αντωνάτο, που συνέβαλε καθοριστικά στην ολοκλήρωση του ενημερωτικού εντύπου.

Οι συντελεστές του νέου εντύπου προβολής της Ρόδου είναι:

Επιμέλεια εντύπου : Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου
Κείμενα - επιμέλεια: Χαρούλα Λαδοπούλου

Read 161 times

united kingdom flag animation            

Advertisements