Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 07:37

Στο Δήμο Ρόδου το βραβείο «Φιλαναγνωσίας 2017». Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Το βραβείο «Φιλαναγνωσίας 2017» της ΙΒΒΥ έλαβε το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών του Δήμου Ρόδου για το πρόγραμμα «Βιβλιοπεριπέτειες» σε τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την 1η Απριλίου 2017.
Είναι το πρώτο βραβείο, που δίνεται σε Δήμο μέσα από τις καινοτόμες δράσεις και τις ιδέες των μελών του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών του Δήμου Ρόδου, στα πλαίσια του προγράμματος «Βιβλιοπεριπέτειες», μέσα από το οποίο δίνονται στους μαθητές μας ευκαιρίες για μάθηση και γνώση.
Σ’ αυτή την προσπάθεια, πρέπει να σταθούμε με θαυμασμό, μπροστά στη δύναμη της θέλησης των ανθρώπων εκείνων, που διαπαιδαγωγούν και σμιλεύουν την ψυχή και το μυαλό των παιδιών, με γνώσεις και εμπειρίες, αξίες και εφόδια, για να πορευτούν στις απαιτήσεις των καιρών. Η προσπάθεια αυτή, από ατομική πρέπει να μετατρέπεται σε συλλογική ευθύνη και σε καθήκον. Γι΄ αυτό πρέπει να επαινέσουμε τις δράσεις των στελεχών του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών του Δήμου Ρόδου, αλλά και των εκπαιδευτικών λειτουργών και φορέων, που εμφυσούν την αγάπη για γνώση στους μαθητές και τους δίνουν τις ευκαιρίες για μάθηση.
Ο Δήμος Ρόδου είναι αρωγός κάθε προσπάθειας και δράσης, που έχει στόχο την καλλιέργεια της γνώσης, της μάθησης και του ενδιαφέροντος των μαθητών, γιατί αυτοί αποτελούν τα θεμέλια της κοινωνίας μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Read 135 times

united kingdom flag animation            

Advertisements