Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 19:25

Χ. Κόκκινος VS Γ. Μηνατσή: "Ο Έπαρχος Καρπάθου- Κάσου να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ τα ψέματα και τις «φαρισαϊσμούς» του εναντίον μου στα ΜΜΕ" Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Με το παρόν δελτίο τύπου καλώ άμεσα τον Έπαρχο Καρπάθου-Κάσου κύριο Ιωάννη Μηνατσή να ανακαλέσει τις δηλώσεις που πραγματοποίησε έν απουσία μου και με αφορούσαν άμεσα, τόσο στα στελέχη του Δήμου Κάσου όσο και στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 06-04-2017 και αναφέρει ότι :«Ο κ. Έπαρχος αφού ζήτησε συγνώμη για το γεγονός ότι ο αρμόδιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης υπεύθυνος για την πολιτική προστασία κ. Χαράλαμπος Κόκκινος δεν βρέθηκε ως όφειλε από την πρώτη στιγμή της Θεομηνίας στο νησί της Κάσου».
Προασπίζοντας τον εαυτό μου, στα μάτια των παιδιών μου και στους πολίτες της περιοχής μας, που τους περιβάλλω με σεβασμό, ενημερώνω ότι αν δεν συμβεί αυτό εντός 48 ωρών θα ασκήσω όλα τα νόμιμα μέσα που δικαιούμαι.


Στέλνω μήνυμα προς όλες τις πλευρές που συστηματικά με λασπώνουν και με διαβάλλουν, ότι η τακτική τους δεν είναι πολιτική αλλά υβριστική. Η ανοχή στους «εργολάβους» της οργανωμένης παραπληροφόρησης και τους συνεργάτες τους έλαβε τέλος .

 


Επίσης δηλώνω ότι από τον Έπαρχο Καρπάθου –Κάσου :
- που πήγε μετά από επτά (7) ολόκληρες ημέρες στον τόπο ευθύνης του (την Κάσο) από τότε που δημιουργήθηκε το πρόβλημα,
- έλαβε πληροφόρηση έγκαιρα από εμένα για τις ενέργειες μου για την Κάσο πριν μεταβεί εκεί
- γνωρίζει (και αν δεν το ήξερε έπρεπε να ρωτήσει πριν μιλήσει) ότι δεν μου είχε εγκριθεί υπηρεσιακή μετακίνηση για την Κάσο
- και έχει την μεγάλη τύχη (σε καιρό έντονης ανεργίας) στενά συγγενικό του πρόσωπο να είναι από τους ελάχιστους προσληφθέντες με σύμβαση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με καθήκοντα που ο ίδιος δεν γνωρίζω,
να γίνεται πρωταγωνιστής ψευδών ειδήσεων .

Χαράλαμπος Κόκκινος
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Υ.Γ1 Λυπάμαι για ην συμπεριφορά εκείνων των ανθρώπων που δεν σεβάστηκαν τον πολιτικό μου πολιτισμό, το έργο που έχω επιτελέσει στην περιοχή ευθύνης τους, την υπομονή που έδειξα και την προσπάθεια μου να στηρίξω τους ίδιους και τις ενέργειες τους.
Δεν περίμενα να ακούσω «ευχαριστώ» αλλά δεν ανέχομαι πλέον τη συστηματική υποβάθμιση της προσωπικότητας μου στην οποία επιδίδονται .
Υ.Γ2 Δηλώνω ότι: δεν έχω φίλους με ελικόπτερα, αεροπλάνα, κότερα και υδροπλάνα να με μεταφέρουν υπηρεσιακά στα νησιά. Επίσης δεν μπορώ να ανταποκριθώ (αν και το έχω πράξει πάρα πολλές φόρες μέχρι τώρα) σε δυσβάστακτες οικονομικά υπηρεσιακές μου μετακινήσεις με δεδομένο ότι η πλειοψηφία οικονομική επιτροπή της ΠΝΑ με επικεφαλής τον κύριο Ζαννετίδη μου απορρίπτει διαρκώς υπηρεσιακές μετακινήσεις στα νησιά μας εμποδίζοντας το έργο μου.

Read 253 times

united kingdom flag animation            

Advertisements