Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 19:31

Χαράλαμπος Κόκκινος: "Κ. Ζαννετίδη, στους υβριστές και συκοφάντες μου δεν θα τους επιτρέψω να επιβιώσουν πολιτικά. Ας το μάθει και ο Περιφερειάρχης σας". Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

«Άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»

(ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ)

Αυτό ταιριάζει στον «φαρισαϊσμό» του κύριου Ζαννετίδη, επιλογή του κυρίου Χατζημάρκου που ανέχεται την υβριστική και αντισυναδελφική συμπεριφορά του αντί να του είχε ζητήσει την παραίτηση!!!!

Στα τεκμηριωμένα επιχειρήματα μου, στα συγκεκριμένα ερωτήματα μου και στην πολιτική μου στάση εισέπραξα ως απάντηση και πάλι τις ύβρεις του κ. Ζαννετίδη, θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου – που εκθέτει συγχρόνως τον κ. Χατζημάρκο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, αφού αποτελεί επιλογή του και δεν έχει ζητήσει ακόμα την παραίτηση του.

Στους υβριστές και στους συκοφάντες μου δεν θα τους επιτρέψω να επιβιώσουν πολιτικά. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από αποτελεσματικούς ανθρώπους, ειλικρίνεια και αλήθεια.

Υπηρετώντας σταθερά την αλήθεια και επιδιώκοντας το αποτέλεσμα καταθέτω δημόσια και νέα ερωτήματα στον εκλεκτό του κ. Χατζημάρκου επισημαίνοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει απάντηση ούτε υπηρεσιακά ούτε δημόσια στα ερωτήματα που του έχω θέσει κατ επανάληψη!!!!

Ας απαντήσει λοιπόν

- Αν είμαι <κατά φαντασία Αντιπεριφερειάρχης > όπως αναφέρει, γιατί ασχολείται μαζί μου? Αν έχει πρόβλημα αυτός ή και κάποιος άλλος αναίτια με το πρόσωπο μου ας αναζητήσουν στην ιατρική επιστήμη την θεραπεία τους!!

- Με υβρίζει στην ανακοίνωση του ως< ξετσίπωτο>. Μήπως με μπέρδεψε με τον εαυτό του ή με τους όμοιούς του?

- Αναφέρεται σε «λίστα δικαστικών μου εμπλοκών και ότι δεν αισθάνομαι ντροπή γι αυτό». Του απαντώ: είναι τιμή μου που μικρόψυχους, γλείφτες, ρουφιάνους, τσάτσους, ανίκανους να με κερδίσουν στον πολιτικό στίβο τους κέρδισα με τις πανηγυρικές αθωώσεις μου στην δικαιοσύνη στην οποία κατέφυγαν γιατί ήταν ανίκανοι να με κερδίσουν με πολιτικούς αγώνες. Έχασαν παντού!!! Ο κύριος Ζαννετίδης με την στάση του και τα γραφόμενα του αν δεν αλλάξει τακτική προκαλεί και «ερωτοτροπεί» να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη.

- Γράφει ακόμα: < δυστυχώς για τα Δωδεκάνησα πέσαμε σε ξετσίπωτο>. Να του θυμίσω ότι τον < ξετσίπωτο > Χαράλαμπο Κόκκινο στο Δήμο Λέρου και στο Δήμο Καλύμνου τον ανακήρυξαν Επίτιμο Δημότη για την προσφορά του στον τόπο. Είχε βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις και από άλλους Δήμους της Δωδεκανήσου και ήταν το αυτοδιοικητικό στέλεχος που ένωνε τους πολίτες και δεν έβριζε όπως κάνει ο κύριος Ζαννετίδης και οι όμοιοί του. Είχε διακρίσεις στον επαγγελματικό του τομέα και στην επιστήμη του. Μια σύγκριση στα βιογραφικά μας τα λέει όλα κύριε Ζαννετίδη!!!

Τέλος ένα είναι βέβαιο για την «φαρισαϊκή» περίπτωση του κύριου Ζαννετίδη και του κύριο Χατζημάρκου που τον εκθέτει η συμπεριφορά του και σιωπά αρμόζουν απόλυτα τα λόγια του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού «Άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»

Χαράλαμπος Κόκκινος

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης

Read 237 times

united kingdom flag animation            

Advertisements