Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 16:06

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου X. Κόκκινος στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή» Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

● Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή»
● Να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο για τη δημιουργία Ογκολογικού Τμήματος στη Ρόδο
● Στις εκδηλώσεις του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και του Συλλόγου Εικαστικών Δωδεκανήσου
● Στην Κάσο περιοδεύει σήμερα ο Χ. Κόκκινος

● Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή», στηρίζοντας την προσπάθειά τους και επιδιώκοντας σταθερή σχέση συνεργασίας όπως με όλους τους ενεργούς πολίτες της περιοχής μας.
Ο νεοσύστατος σύλλογος οργανώνει επιτυχημένες δράσεις, μεταξύ αυτών το bazaar στον πεζόδρομο έναντι του «Ακταίον» στη Ρόδο που ξεκίνησε στις 1.4.2017 και ολοκληρώνεται στις 12.4.2017. Οι εισπράξεις θα διατεθούν για στήριξη ανθρώπων που δοκιμάζονται από τον καρκίνο. Με δύναμη για τη ζωή τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή» αξίζουν τη στήριξή μας συλλογικά και ατομικά και από τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και γενικότερα της οργανωμένης Πολιτείας με συλλογική προσπάθεια και εγρήγορση να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο για τη δημιουργία Ογκολογικού Τμήματος στη Ρόδο.

● Σήμερα Τρίτη 11.4.2017, μετά τη βραδινή επιστροφή του στη Ρόδο από την Κάσο όπου περιοδεύει από το πρωί, ο κ. Χ. Κόκκινος θα ανταποκριθεί σε πρόσκληση στη συναυλία κλασικής μουσικής που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. με τίτλο «4 Εποχές» στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
● Την Τετάρτη 5.4.2017 ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του δημάρχου Ρόδου κ. Χατζηδιάκου και του προέδρου του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης κ. Φρόνα, ο κ. Χ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να παρατηρήσει και να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες των μελών του Συλλόγου Εικαστικών Δωδεκανήσου, που παρουσιάστηκαν στο Νεστορίδειο Μέλαθρο, έχοντας ως θέμα «Ατέρμονη Πορεία».
● Στην Κάσο -που επλήγη από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα- περιοδεύει σήμερα ο Χ. Κόκκινος, πραγματοποιώντας αυτοψία στο νησί και σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Read 108 times

united kingdom flag animation            

Advertisements