Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 16:13

ομιλία στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Παραδεισίου, με εισηγήτρια την Παιδίατρο κα Χρυσή Σπάρταλη Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, ενημερωτική ομιλία στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Παραδεισίου, με εισηγήτρια την Παιδίατρο κα Χρυσή Σπάρταλη. Η παρουσίαση αφορούσε τρείς θεματικές ενότητες: α) τη διατροφή και την ποιότητα ζωής, β) την πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και γ) τις σωματικές αλλαγές στην εφηβεία.
Η δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας που θέσπισε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα» και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στα σχολεία που προωθεί ο Δήμος Ρόδου και συγκεκριμένα το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου.
Το παρών στην ομιλία έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Προσχολικής Αγωγής κ. Γιάννης Κορωναίος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την παιδίατρο κα Χρυσή Σπάρταλη και τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για τη στήριξη που παρέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Ρόδου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το να επενδύει μια κοινωνία στην παιδεία και τους αυριανούς πολίτες της αποτελεί σοφή επιλογή. Αυτή είναι η αντίληψη που μας ωθεί να οργανώνουμε δράσεις όπως η σημερινή και χαιρόμαστε γιατί στην τοπική κοινωνία υπάρχουν επαγγελματίες και επιστήμονες που χωρίς προσωπικό όφελος συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια μας.»
Τέλος, με την ευκαιρία του εορτασμού και των διακοπών του Πάσχα, «Αναμένοντας την μέλλουσα Ανάσταση» ο Αντιδήμαρχος κ. Κορωναίος, εύχεται σε όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Ρόδου, Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.

Read 109 times

united kingdom flag animation            

Advertisements