Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 16:34

Στα Βραβεία Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου & στον 4ο Μαραθώνιο της Ρόδου και στην εκδήλωση της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Βρυκούς» ο Χαράλαμπος Κόκκινος Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Στην τελετή απονομής Φοιτητικών Βραβείων, Αριστείων και Απόδοσης Μεταλλείων του Πανεπιστημίου Αιγαίου παρέστη μετά από σχετική πρόσκληση ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα στην Αθήνα το βράδυ της 7.4.2017, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, των βουλευτών Νίκης Κεραμέως (υπεύθυνη Παιδείας της Ν.Δ.) και Νότη Μυταράκη, του Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σταύρου Θωμαδάκη, και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Στεφάνου Γκρίτσαλη και πλήθους κόσμου.
Ο κ. Χ. Κόκκινος μιλώντας στα Μ.Μ.Ε., συνεχάρη τους διακριθέντες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, τους καθηγητές και τα στελέχη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επισήμανε ότι η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τιμούσε την Αριστεία. Τέλος, τόνισε την ανάγκη στήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου που καθημερινά κάνει άλματα προόδου, στηρίζοντας τη δημόσια εκπαίδευση και έχοντας ανεκτίμητη προσφορά στα γράμματα και στις επιστήμες.


- Την Κυριακή το πρωί 9.4.2017 ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη:


στην επιτυχημένη πολιτιστική και θρησκευτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Αδελφότης Ολυμπιτών Καρπάθου της Ρόδου «Η Βρυκούς» παρουσία και του συντοπίτη τους βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Κόνσολα και
παρακολούθησε τους αγώνες του 4ου Μαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρόδου με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Read 117 times

united kingdom flag animation            

Advertisements