Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 16:25

Η Alfa Romeo Stelvio δίπλα στις γυναίκες που εμπνέουν

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων της FCA

Greece για τη μάρκατης Alfa Romeo, συμμετείχε ως χορηγός στο πιο glamorous event της χρονιάς, αφιερωμένο στις γυναίκες που εμπνέουν.

Mε θέμα “Women Who Inspire”, η εκδήλωση έλαβε χώρα την έμπτη 23 Μαρτίου στους exclusive χώρους του The Ecali Club και η θεματική αυτή βραδιά ήταν αφιερωμένη στον δυναμισμό και το πάθος των κεντρικών ηρωίδων από τις σειρές του FOX Life. Γυναίκες από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο, εκπρόσωποι των media, influencers, celebrities και πολλοί ακόμα καλεσμένοι υποδέχθηκαν την αρχή της άνοιξης.


Από την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο ξεχωριστές κυρίες, η Stelvio και η Giulia που αποτελούν τις νέες προτάσεις της Alfa Romeo. Συγκεκριμένα, η πρωτοεμφανιζόμενη Alfa Romeo Stelvio έκλεψε τις εντυπώσεις, αποτελώντας την απόλυτα δυναμική σταρ της εκδήλωσης και πηγή έμπνευσης πριν ακόμα παρουσιαστεί στην ελληνική αγορά. Μαζί με την Stelvio, στην εκδήλωση έκανε την εμφάνισή της και η Alfa Romeo Giulia,η Ιταλίδα ντίβα που ζει στον ρυθμό της εποχής της συνδυάζοντας ιδανικά το στυλ με την απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση. Και τα δύο μοντέλα είναι δημιουργήματα της νέας εποχής της Alfa Romeo που σχεδιάζει αυτοκίνητα με στυλ για να αγαπιούνται με πάθος και να χαρίζουν αυθεντικές εμπειρίες.

SHARE:

Read 69 times

united kingdom flag animation            

Advertisements