Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 04:00

Β. Λασκαράκη: Ολα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους

Written by
Rate this item
(0 votes)
Για το «φαινόμενο» Survivor, αν το έχει παρακολουθήσει και πώς βλέπει όλο αυτό που συμβαίνει με το παιχνίδι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βάσω Λασκαράκη.

«Δεν είναι κάτι που το παρακολουθώ με ζήλο ή ενδιαφέρον.
Προσπάθησα να καταλάβω γιατί ο κόσμος έχει πορωθεί και το βλέπει. Είναι φαινόμενο της εποχής. Εμείς είμαστε η γενιά που μεγαλώσαμε με τα ριάλιτι. Οπότε τώρα δεν μας κάνει εντύπωση. Έκατσα λοιπόν να το δω γιατί θέλω να έχω εικόνα. Στα παιδιά που ήταν μικρά ή δεν είχαν γεννηθεί όταν εμείς τα βλέπαμε τους κάνει εντύπωση και το παρακολουθούν. Τώρα θα συνεχίσει να υπάρχει, δεν θα συνεχίσει, αυτό είναι κάτι άλλο».

Η μυθοπλασία τι θέση έχει;

«Φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης ότι υποχωρεί... Ολα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Το έχουμε ζήσει και με το «Big Brother» και με τα υπόλοιπα ριάλιτι ότι ο κόσμος φανατίζεται. Και με σειρές έχει συμβεί. Μπορεί κάποιο σίριαλ να έχει ξεκινήσει με 50 ή 60 τοις εκατό και στην πορεία τα νούμερα να πέφτουν. Συμβαίνουν αυτά. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να υπάρχει κι αν θα φθίνει σαν τηλεοπτικό φαινόμενο. Δεν αγχώνομαι, ούτε κρίνω το ποιος το βλέπει, αν είναι ωραίο, αν δεν είναι ωραίο. Λέω απλά ότι δεν θα καθόμουν τέσσερις ώρες να το παρακολουθήσω», λέει στο Tv Έθνος η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Original Source

Read 17 times

united kingdom flag animation            

Advertisements