Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Ανδρέα Βαζαίο (video)

41

ΔΙΕΘΝΗ

Το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στη Γλασκώβη κατέκτησε ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200 μέτρα μικτής ατομικής, πετυχαίνοντας μάλιστα και νέο ρεκόρ Ευρώπης, με χρόνο 1.50.85. Ο Ανδρέας Βαζαίος έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά την κορυφή της Ευρώπης σε αντίστοιχη διοργάνωση, ανεβάζοντας συνολικά τα μετάλλια της ελληνικής κολύμβησης σε 10 και τα δικά του σε 4.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο: «Θερμά συγχαρητήρια στον Ανδρέα Βαζαίο για τη διπλή επιτυχία: χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης και ρεκόρ Ευρώπης! Μας έκανε περήφανους!».

Θερμά συγχαρητήρια στον Ανδρέα Βαζαίο για τη διπλή επιτυχία: χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης και ρεκόρ Ευρώπης! Μας έκανε περήφανους!
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 7, 2019

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ με ανακοίνωσή του συνέχαρη επίσης τον Ανδρέα Βαζαίο για τη νέα μεγάλη επίδοση, τονίζοντας: «Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, σημειώνοντας νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ, στη Γλασκώβη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης. Καλή δύναμη για τη συνέχεια».

Πηγή ΕΡΤwww.ert.gr