Αναβάλλεται η συνάντηση στο Μαξίμου – Καμμένος: Μόνη διαφορά μας το όνομα (video)

45

ΕΛΛΑΔΑ

«Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά», σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter ο Πάνος Καμμένος. Προσερχόμενος το μεσημέρι στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό και μίλησε για ενδεχόμενη αναβολή της συνάντησης που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα, μέχρι, όπως χαρακτηριστικά είπε, να αρθεί η εμπλοκή που έχει προκύψει στα Σκόπια. Όπως ακριβώς και έγινε.

Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 11, 2019

Σε ερώτηση σχετικά με τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, η οποία διάρκεσε περίπου μία ώρα, απάντησε πως όλα αυτά είναι συναρτώμενα.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Σχετική είδηση: Το απόγευμα η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου – Το μεσημέρι συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛwww.ert.gr