Κέρκυρα: Πρωτιά ΝΔ και στην Κέρκυρα. Οι πρώτες δηλώσεις.

80

ΕΛΛΑΔΑ

Με καταγεγραμμένο το 73,5% η  ΝΔ προηγείται και στην Κέρκυρα με ποσοστό 35,41% ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 34,63%, το ΚΙΝΑΛ  με 7,56%, το ΚΚΕ με 6,63%, η ΜΕΡΑ 25 με 4,89% και η Χρυσή Αυγή με 3,07%. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ Γιάννης Κοντός  με δηλώσεις του στην αίθουσα τύπου  στην ΠΕ Κέρκυρας  έκανε λόγο για ριζική αλλαγή πολιτικής κατά την οποία η χώρα θα ανατάξει την κοινωνία ενώ υπογράμμισε πως η ΝΔ  θα είναι κυβέρνηση όλων των ελλήνων . Ο κος Κοντός  ευχαρίστησε  τα μέλη της  ΝΕ και τους υποψηφίους  βουλευτές για την προσπάθεια τους και παράλληλα συνεχάρη τον Στέφανο Γκίκα για την εκλογή του επισημαίνοντας ότι   διαθέτει  άποψη και γνώση για τα προβλήματα της Κέρκυρας.
Ο κος Γκίκας προσήλθε στην ισόγεια αίθουσα της ΠΕ Κέρκυρας  συνοδευόμενος από συνεργάτες του  ενώ κατά την τοποθέτηση του  μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι  η Κέρκυρα μετά από πολλά  χρόνια σε εθνικές εκλογές βάφτηκε  με τα χρώματα της ΝΔ.
« Σε ότι με αφορά,  τόνισε ο  Στ. Γκίκας, αναλαμβάνω το μέγεθος της ευθύνης απέναντι σε όλους τους  Κερκυραίους και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου σε συνεργασία με τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης  προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της Κέρκυρας  και το νησί  να γίνει αντάξιο της ιστορίας του και του πολιτισμού του».
Δηλώσεις  έκανε και ο υποψήφιος  της ΝΔ Σπύρος Κροκίδης  ο οποίος έκανε λόγο για  μεγάλη νίκη της ΝΔ, συνεχάρη τον Στεφανο Γκίκα , ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν   και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι παρών και την επόμενη μέρα προκειμένου να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της Κερκυρας. «,Μένω εδώ είπε χαρακτηριστικά ,ακλόνητος, ατενίζοντας το μέλλον του νησιού»www.ert.gr