Πεδίο μάχης η… ανεργία στην Ήπειρο

80

ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανταλλαγή αιχμηρών ανακοινώσεων για την ανεργία στην Ήπειρο, προχώρησαν οι παρατάξεις του Αλέκου Καχριμάνη και του Σπύρου Ριζόπουλου. Την αρχή έκανε με ανακοίνωση του, ο Σπύρος Ριζόπουλος περί πολύ υψηλών ποσοστών ανεργίας στην περιοχή και ευθύνες που καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή.
Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρεται ότι ο Σ κ. Ριζόπουλος παρουσιάζει τα στοιχεία της έρευνας για το μήνα Μάιο που αφορούν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ως στοιχεία αποκλειστικά για την Ήπειρο.
Από τα στοιχεία του τελευταίου τριμήνου του 2018 καθώς και του πρώτου τριμήνου του 2019, σύμφωνα με την Περιφέρεια, προκύπτει ότι η Ήπειρος βρίσκεται σε απόσταση 8 έως 10 όσοστιάιων μονάδων από την Δυτική Μακεδονία.
Στην ανταπάντησή του ο κ. Ριζόπουλος μιλά για φαιδρή ανάλυση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και επιμένει ότι η Ήπειρος είναι σταθερά στην κορυφή και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους σημειώνει ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει οδηγήσει την παραγωγική Ήπειρο στα καφενεία!www.ert.gr