ΠΡΟΣΟΧΗ, Τα εκλογικά τμήματα άλλαξαν, «Μάθε που ψηφίζεις»

118

ΕΛΛΑΔΑ

Ώρες πια μετράμε πριν ανοίξουν οι κάλπες των Εθνικών Εκλογών.
Στη Ροδόπη τα εκλογικά τμήματα είναι 278, ενώ σε ολόκληρη την περιφέρεια ΑΜ-Θ 1417.
Ωστόσο εφιστάται ΠΡΟΣΟΧΗ στους ψηφοφόρους, καθώς τα εκλογικά τμήματα είναι μειωμένα σε σχέση με τις τετραπλές κάλπες των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών και άρα πολλοί δεν θα ψηφίσουν εκεί που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.
Καλό θα ήταν να προηγηθεί η αναζήτηση σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζει ο καθένας, για να μην ταλαιπωρηθούν οι εκλογείς και κυρίως οι άνθρωποι κάποιας ηλικίας.
Η αναζήτηση μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών στην ειδική εφαρμογή «Μάθε που ψηφίζεις», ή, να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, έως και την Κυριακή, από τις 09:00 έως τις 19:00, προκειμένου να επιβεβαιώσουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Σύμφωνα με τους αρμοδίους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ , στάλθηκε το μήνυμα προς το Υπουργείο Εσωτερικών πως όλοι οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι για την ΑΜ-Θ, θα είναι στις θέσεις τους και στα Εκλογικά τμήματα που έχουν ορισθεί.
Καλή ψήφο σε όλους!www.ert.gr