Σταθερή άνοδος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στην πανελλήνια κατάταξη

67

ΕΛΛΑΔΑ

Στα μισά της αγωνιστικής σεζόν ο Ποδηλατικός Σύλλογος  Λέσβου κατάφερε να σημειώσει μικρή αλλά σταθερή άνοδο στην κατάταξή του ανάμεσα σε όλους τους Ποδηλατικούς Συλλόγους της Ελλάδας. Ενώ το 2018 καταταχθηκε  τελικά ανάμεσα σε 99 ομάδες στην πολύ καλή για πρώτη χρονιά 66η θέση, φέτος και με πολύ προσπάθεια καταφε  να αναρριχηθεί στην 55η. Στην κατάταξη ομάδων Ορεινής Ποδηλασίας καταφε  το ακατόρθωτο, την 29η θέση!!!
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου με ανακοίνωσή του “ευχαριστεί τους αθλητές του για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέλαβαν και κατάφεραν να ανέλθει ο σύλλογος σε τόσο καλές (σε σχέση πάντα με τα χρόνια εμπλοκής μας) θέσεις στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που με τη συμβολή τους κατάφεραν εκτός του να αναδείξουν το άθλημα της ποδηλασίας, να βοηθήσουν στις απαραίτητες μετακινήσεις μιας νησιωτικής ομάδας που ως εκ των πραγμάτων αδυνατεί να συμμετέχει σε όσους αγώνες θα ήθελε (και συμμετείχαν οι “πρώτες” ομάδες) και μαζί με τους ίδιους τους χορηγούς βοήθησαν να προβληθεί και ένα ολόκληρο νησί.
Με εκτίμηση
Πρόεδρος – Ιγνάτης Λασκαρίδης
Γενικός Γραμματέας – Ανεζίνος Τάκης”

The post Σταθερή άνοδος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στην πανελλήνια κατάταξη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.www.ert.gr