Συνεχίζονται οι έρευνες στον Πατραϊκό για τον εντοπισμό του πιλότου (video)

74

ΕΛΛΑΔΑ

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν σε πλήρη ανάπτυξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου  και του μονοκινητήριου  αεροσκάφους  που έπεσε χθες το μεσημέρι στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ της Πάτρας και του Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας. Το  τελευταίο ίχνος του αεροσκάφους καταγράφηκε κατά την επικοινωνία του στις 12:28 με τον πύργο ελέγχου της 116 πτέρυγας μάχης ενώ κάτοικος  είδε το μικρό αεροσκάφος  να πέφτει στη Θάλασσα.

Η κάμερα της ΕΡΤ και η Χαρά Γιαννοπούλου  βρέθηκαν  από την πρώτη στιγμή στη περιοχή και ο Λιμενάρχης στο Μεσολόγγι Νεκτάριος Μελιάδης  μίλησε για την πορεία  των ερευνών τη νύχτα και τον σχεδιασμό τους για την σημερινή ημέρα.
Οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές  και επιχειρούν έξη σκάφη του λιμενικού  και ένα αλιευτικό, ενώ ελικόπτερο πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις  πάνω από τη θαλάσσια περιοχή όπου εστιάζονται  οι έρευνες των λιμενικών. Επίσης ομάδα δυτών  θα ερευνήσει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι έρευνες  αν χρειαστεί θα επεκταθούν και στην ευρύτερη περιοχή σε περίπτωση που δεν υπάρξει εντοπισμός στα ήδη προκαθορισμένα στίγματα που περιλαμβάνει το σχέδιο εντοπισμού.
 
Ρεπορτάζ : Χαρά Γιαννοπούλου
Σχετική είδηση: Πτώση αεροσκάφους: Βρέθηκε το κάθισμα – Συνεχίζονται οι έρευνες (video)www.ert.gr