«Κλείδωσε» για τις 10 Φεβρουαρίου η επίσκεψη του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στη Μαρώνεια

121

OIKONOMIA

«Κλείδωσε» η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στην Μαρώνεια στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα της γιορτής του Αγίου Χαραλάμπους, όπου και γιορτάζει η γραφική περιοχή αυτή της Θράκης!
Ο κ. Παυλόπουλος έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μαρώνεια και την ιστορία της, η οποία ξεκινάει από την Αρχαιότητα και τα Ομηρικά Έπη, ως από τις πιο φημισμένες περιοχές με οινολογικά χαρακτηριστικά!!!
Ο κ. Παυλόπουλος υποστηρίζει σθεναρά την ένταξη του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας στην παγκόσμιο πολιτιστικό μνημείο και ειδικά το ενδιαφέρον έγινε ακόμα πιο έντονο, μετά τις επισκέψεις των Δημάρχων για το θέμα της εξόρυξης του Χρυσού.
«Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου, αλλά και άλλων Προσωπικοτήτων, όπως στις 23 Μάη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, σηματοδοτεί την προσπάθειά μας ως Δήμος για την ανάδειξη της Μαρώνειας, σε κέντρο Ιστορικό, Πολιτιστικό, Τουριστικό και Αναπτυξιακό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε την Μαρώνεια στο επίπεδο που της αξίζει. Προσπαθούμε επίσης να αναδείξουμε και τα προβλήματα της περιοχής με τον τρόπο αυτό», υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαππών, Ντίνος Χαριτόπουλος.
Πρόσθεσε δε καταλήγοντας πως λίγο πριν από την επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου, θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Μαρώνεια.www.ert.gr