Πανσερραϊκός: Επιστροφή Γκιόκα που ξέρει από… ανόδους

94

OIKONOMIA

Ένας άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομα του με μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του Πανσερραϊκού, ο Γιάννης Γκιόκας επιστρέφει στα «λιοντάρια».
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Παπακώστα στη χρονιά της ανόδου, που είχε το δικό του ξεχωριστό μερίδιο σε αυτήν, επιστρέφει στον Πανσερραϊκό ως βοηθός του Νίκου Νεντίδη στην τεχνική ηγεσία των «λιονταριών».  Η συνεργασία με έναν από τους καλύτερους γυμναστές στην Ελλάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ που θα ήθελαν πολλές ομάδες υψηλότερων κατηγοριών είναι μια εντυπωσιακή αλλά και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού. Ο Γιάννης Γκιόκας με τις γνώσεις του και την εμπειρία του θα βοηθήσει τον Πανσερραϊκό και στον στόχο της ανόδου αλλά και στις βάσεις που πρέπει να βάλει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια.
Ο Γιάννης Γκιόκας στην προετοιμασία του Πανσερραϊκού στη Βουλγαρία
Όσον αφορά το πρώτο ο Γιάννης Γκιόκας μπορεί να χαρακτηρισθεί ο άνθρωπος των… ανόδων αφού εκτός από την άνοδο με τον Πανσερραϊκό είχε συμμετοχή σε ανόδους με τον Αστέρα Τρίπολης, την Καβάλα, το Χαϊδάρι και το Λεβαδειακό ενώ πλησίασε την άνοδο και την έχασε στις λεπτομέρειες (στα μπαράζ) με την Παναχαϊκή και δύο φορές με τον Ολυμπιακό Βόλου, είχε μερίδιο στην καλή πορεία στο κύπελλο Ελλάδος με τον Πας Γιάννινα ενώ έχει διατελέσει μέλος στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας και της Δόξας Δράμας.
Ο Γιάννης Γκιόκας στην προετοιμασία του Πανσερραϊκού στη Βουλγαρία με Παύλο Δημητρίου και Γιάννη Τζιντζή
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:
«O Γιάννης Γκιόκας νέος προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης!
Ανάληψη θέσης προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης Γιάννη Γκιόκα
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Γιάννη Γκιόκα, ως άμεσο συνεργάτη, του Νίκου Νεντίδη, στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.
Ο έμπειρος coach έχει θητεύσει ξανά στον Πανσερραϊκό, πριν από 10 χρόνια, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Superleague. Ευχόμαστε στον Γιάννη Γκιόκα καλή επάνοδο στην ομάδα μας και σύντομα ανάλογες επιτυχίες.
Μίνι Βιογραφικό:
Ο Γιάννης Γκιόκας έχει γεννηθεί στις 14/08/1978, είναι προπονητής με τεχνογνωσία στην φυσική κατάσταση και έχει εργαστεί με επιτυχία από το 2005, σε πολλές ομάδες της Ελλάδας, ως πρώτος και ως βοηθός προπονητή. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Χαιδαριου στην Football League και έχει περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα Τρίπολης, την Καβάλα, την ΑΕΛ, τον Λεβαδειακό, την Παναχαϊκή, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Δόξα Δράμας. Τα τελευταία 3 χρόνια είχε εμπειρία από της χαμηλές κατηγορίες της χώρας μας, στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και τον Ηρακλή Καβάλας».

 www.ert.gr