Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

28

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους στις κατηγορίες του Πρωτότυπου Έργου και του Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου.

Παράλληλα, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης καλούν τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν έργα τους στον 30 Διαγωνισμό Συγγραφής Πρωτότυπου Θεατρικού Έργου με ελεύθερη θεματολογία, σε δύο κατηγορίες, με κείμενα έως 90 και έως 30 σελίδες αντιστοίχως.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και προώθησης του ελληνικού θεατρικού έργου, σε μια εποχή που και τα τηλεοπτικά σενάρια έχουν θεατρικούς διαλόγους, καθώς και θεματικές ενότητες με δομή μονόπρακτου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2019, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Να κατοχυρώσουν το σενάριό τους στην ΕΣΕ, στη διεύθυνση
Να δηλώσουν συμμετοχή με τον κωδικό κατοχύρωσης στη διεύθυνση

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό που λαμβάνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο κάθε μετέχων, μετά την υποβολή του έργου του στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού.
Αναλυτικές πληροφορίες και οι όροι του διαγωνισμού διατίθενται στην ιστοσελίδα της Ένωσης ή κατόπιν επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της ΕΣΕ Αλέξανδρο Κακαβά στο e-mail kakavasese@gmail.comwww.ert.gr