Αδιανόητο: Κλείδωσε το 5χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλειά – Περαστικοί έσπασαν το παρμπρίζ για να το σώσουν

73

πηγή: kalymnos-news.gr

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στην Κάλυμνο. Ένα παιδί πέντε ετών, που ήταν μόνο του μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο, σώθηκε από περαστικούς που αντιλήφθηκαν ότι χρειαζόταν βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το, kalymnos-news.gr, το περιστατικό συνέβη στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, στην παραλιακή Πόθιας, όταν διερχόμενος τουρίστας είδε το παιδί μόνο του, μέσα στο αυτοκίνητο.

Με τη βοήθεια κατοίκου, έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και απελευθέρωσαν το παιδί, ενώ ενημέρωσαν το ΑΤ Καλυμνίων και το Λιμεναρχείο, στελέχη του οποίου έφτασαν στο σημείο.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή, περνούσε από την παραλιακή ένα όχημα του ΕΚΑΒ και οι διασώστες έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το 5χρονο που ήταν κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο είχε παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα.

Το παιδί συνήλθε, ενώ στη συνέχεια ανευρέθηκε και η μητέρα του, που βρισκόταν σε χώρο πλησίον του σταθμευμένου αυτοκινήτου για εργασία.