Ακόμα 2 παραστάσεις – “Άκρως σΑΡΚΑΣΤικόν” από την θεατρική ομάδα Πράξις στο Θερινό κινηματοθέατρο «Ρόδον»

200

Με μια συρραφή του πιο αγαπημένου Έλληνα κομίστα και συγγραφέα, του Αρκά. επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι η θεατρική ομάδα Πράξις. μετά το επιτυχημένο “Τρίτο Στεφάνι” που ανέβασε το χειμώνα.

Τον  Έλληνα μαέστρου το χιούμορ – που ελάχιστοι μπορούν να ισχυριστούν ότι τον γνωρίζουν προσωπικά στις τρεις και πλέον δεκαετίες δράσης του, καθώς βιογραφικές πληροφορίες δεν υπάρχουν και για φωτογραφία του ούτε λόγος – Τον Αρκά που μας κάνει να σκάμε στα γέλια  με την πικρόχολη γραφή του, τις βλασφημίες, τις πολιτικές ακροβασίες, την «πιπεράτη» γλώσσα του, τα πικάντικα λογοπαίγνια, τα καυστικά φιλοσοφικά ερωτήματά του και κάθε λογής «ασέβεια» που προκύπτει από τη δαιμόνια πένα του, επέλεξε η ομάδα να δώσει σάρκα και οστά στους ήρωες του με το έργο “Άκρως σΑΡΚΑΣΤικόν”.

Ήρωες αγαπημένοι, αναγνωρίσιμοι, χιλιοδιαβασμένοι, βασανισμένοι και μοναδικοί. που όμως κρύβουν κομμάτια όλων μας. όπως η Λουκρητία, Ο Καστράτο, ο Σπούργος, ο Άγγελος θα ζωντανέψουν στο κινηματοθέατρο Ρόδον με στόχο το γέλιο.

Η παράσταση προσφέρει άφθονο γέλιο και οι ήρωες που απαρτίζουν το θίασο μας δίνουν τροφή για σκέψη μέσα από τα σαρκαστικά τους λόγια!!!

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης

Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Μάνος Σάββενας

Στίχοι τραγουδιών: Βαλέριος Λινάρδος

Κοστούμια: Κώστας Κατσουλάκης

Σκηνικά: Ανδρομάχη Μπατζούκη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Λόγγος – Ματίνα Κουγκρά

Μακιγιάζ: Ελένη Γιαννά.

Παίρνουν μέρος οι: Ρούλα Βασιλοπούλου, Νικήτας Κατσουράκης, Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βαλέριος Λεινάρδος, Βασίλης Λόγγος, Ανδρομάχη Μπατζούκη, Νεκταρία Νομικού, Βάσω Ντελλάκη,  Σταύρος Παπαθεοδώρου, Καθολική Περνάρη, Βάσια Πασσάλη, Μαρία Σαραντώνη, Κατερίνα Τουβρά. Νικόλ  Τσακίρη, Πόπη Τσουρουνάκη, Κώστας Χαρτοφύλλης.

 Παραστάσεις : 11- 19 Ιουλίου στις 21:30 

Χώρος:Κινηματοθέατρο Ρόδον

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος : 12 Ευρώ

προπώληση 10 ευρώ

φοιτητών//ανέργων 9 ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται:

Music spot -Πάρης Κατσέλας ( Εθν Αντίστασης 83)

Naval -cafe bar restaurant – ( Νέα Μαρίνα )

Πλατής κοσμηματοπωλείο ( Κωνστ. Υδραίου 64 )

Copy Experts (Σκεύου Ζερβού 4 )