Αλλαγή σελίδας και στην ηγεσία του τουρισμού χθες, με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Τουρισμού Χάρη θεοχάρη, όπου και επίσημα ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου, μετά την τελετή παράδοσης παραλαβής.

52

Πλέον το οργανόγραμα προβλέπει και θέση υφυπουργού, όπου καλύφτηκε από τον Δωδεκανήσιο Βουλευτή Μάνο Κόνσολα, τομέρχη της Νέας Δημοκρατίας για θέματα τουρισμού.

Στην διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής που έλαβε χώρα στο υπουργείο Τουρισμού, ο νέος υπουργός Χάρης Θεοχάρης στάθηκε στη σημασία του τουρισμού, ως τον πυλώνα που μπορεί να έχει το δικό του ισχυρό μέρισμα στην ανάπτυξη της χώρας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας συμπλήρωσε ότι βούληση της νέας ηγεσίας είναι να παράξει πλούτο και καλά αμοιβόμενες νέες θέσεις εργασίας. «Θα παράξουμε βιόσιμη και ορατή ανάπτυξη σε όλους», σημείωσε ο κ. Κόνσολας.

Επίσης ο κ. Χάρης Θεοχάρης μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το νέο υφυπουργό του, Μάνο Κόνσολα.

«Έχω τη χαρά να έχω μαζί μου υφυπουργό το Μάνο Κόνσολα, ένα φίλο από πολύ παλιά, ο οποίος είχε την ευθύνη για να συντάξει το πρόγραμμα και συνεπώς έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει τουρισμός. Το ξέρει πολύ καλά γιατί είναι από τη Ρόδο, και ζει και αναπνέει η Ρόδος για τον τουρισμό, αλλά και όλα τα Δωδεκάνησα. Μου δίνει δύναμη και σιγουριά το να έχω μαζί ένα τέτοιο άξιο συνεργάτη πλάι μου για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τα ζητήματα του τουρισμού το επόμενο διάστημα.