Η ανάγκη να βρίσκονται τα στελέχη του κόμματος πιο κοντά στο λαό, τονίστηκε κατά την ανοιχτή συγκέντρωση που διοργάνωσε προχθές το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Πλάζα», η νομαρχιακή επιτροπή νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ.

92

Κατά τη διάρκειά της έγινε αυτοκριτική η οποία εστίασε στο ότι οι Υπουργοί και οι βουλευτές του κόμματος δεν είχαν την επαφή που έπρεπε με τον κόσμο και ήταν απορροφημένοι στις υποχρεώσεις και τα γραφεία τους. Παράλληλα, έγινε μία συνοπτική παρουσίαση του κυβερνητικού έργου το οποίο, όπως ειπώθηκε, δεν προβλήθηκε όπως έπρεπε όλο αυτό το διάστημα.

Συζήτηση έγινε και για το ψηφοδέλτιο του κόμματος το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι αύριο από την εκλογική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της νομαρχιακής επιτροπής είναι να απαρτίζεται βέβαια από τους τρεις εν ενεργεία βουλευτές, κυρίους Νεκτάριο Σαντορινιό, Δημήτρη Γάκη και Ηλία Καματερό, την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου κα Μαρία Γκασούκα, την κα Άννυ Μοσχονά από τη Λέρο, τον κ. Γιώργο Αναστασιάδη από την Κάρπαθο ο οποίος ήταν παιδίατρος στο «Αγία Σοφία», την κα Φωτεινή Λαμπρίδη καθώς και έναν υποψήφιο από τους Οικολόγους πράσινους οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να μετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συγκέντρωση μετείχαν ο κ. Σαντορινιός, ο κ. Γάκης, βέβαια η νομαρχιακή επιτροπή και αρκετά στελέχη του κόμματος τοπικά καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κα Όλγα Αθανίτου.

Σήμερα συνεδριάζει η νομαρχιακή, στη διευρυμένη της μορφή, για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα στην περιοχή μας.