Μέσα σε θριαμβευτικό κλίμα, με τη μαζική παρουσία εκατοντάδων κατοίκων του νησιού μας, που προέρχονταν από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους ο Μανώλης Γλυνός και η παράταξή του, πραγματοποίησε χθες βράδυ στο Ροδίνι, την κεντρική προεκλογική ομιλία του στη Ρόδο, δίνοντας έτσι το στίγμα των προθέσεων στη διαδρομή για την επικείμενη νίκη, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης. Χαρακτηριστικό της μεγάλης προσέλευσης ήταν το γεγονός ότι ο κόσμος δεν κατάφερε να εισέλθει στην αίθουσα του Ροδινιού η οποία ήταν κατάμεστη.

44

Τον επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Μανόλη Γλυνό προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Ροδίων κ. Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος τον αποκάλεσε «αδελφό του».

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο όραμα της παράταξής του για το Νότιο Αιγαίο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος τους είναι «κανένα νησί χωρίς γιατρό, κανένα νησί χωρίς νερό», Έκανε, επίσης, γνωστή την πρόταση που θα καταθέσουν για τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τα μικρονήσια του Αιγαίου, η οποία θα συνεργάζεται με την Περιφέρεια.