Μείνετε συντονισμένοι στον Παλμό 99.5FM! Καθημερινά 08:00 με 10:00 η εκπομπή «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ» με τη δημοσιογράφο Ελευθερία Πελλού.

169

Μείνετε συντονισμένοι στον Παλμό 99.5FM!!! Από Δευτέρα έως Παρασκευή η πρωινή ενημερωτική εκπομπή με την Ελευθερία Πελλού!!! Ένα δίωρο ενημέρωσης για την τρέχουσα τοπική επικαιρότητα και όλα τα θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς μας. Ρεπορτάζ με την Κυριακή Πετρίδου, ζωντανές συνεντεύξεις στο studio και τηλεφωνικές επικοινωνίες για θέματα που αφορούν τη Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου. Ειδική αναφορά σε ημερίδες, συνέδρια και εκδηλώσεις που διεξάγονται στον τόπο μας. Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν, την ώρα που συμβαίνουν.

Αύριο 21/06 η εκπομπή «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ» (λίγο μετά τις 09:00) θα φιλοξενήσει στο στούντιο του Παλμού 99.5FM τον πρόεδρο του Συλλόγου Eθελοντών Aιμοδοτών Ρόδου Δωρεάς Οργάνων Σώματος & Αιμοποιητικών Κύτταρων «Άγιος Εφραίμ» κο Φιλήμονα Νικολάου.

Ακούστε μας Live από τη σελίδα μας www.palmosnews.com

Γίνετε φίλοι της σελίδας μας 
https://www.facebook.com/palmosmedia/ και παρακολουθήστε όλα τα τελευταία νέα του Κόσμου, της Χώρας μας καθώς και όλα τα τοπικά νέα της Ρόδου και των υπόλοιπων νησιών μας.

Δείτε όλα τα βίντεο του σταθμού μας από τη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/pg/palmosmedia/videos/?ref=page_internal