Μιχάλης Δράκος: «Είμαστε σε πόλεμο με όσους ρυπαίνουν την Κρεμαστή μας»

43

Αποφασισμένος να εντοπίσει τους ασυνείδητους που δεν σέβονται ούτε το περιβάλλον ούτε τους συμπολίτες τους και αγνοούν προκλητικά τις απαγορεύσεις, είναι ο νέος κοινοτάρχης Κρεμαστής κος Μιχάλης Δράκος.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κος Δράκος, επισήμανε ότι έχουν ληφθεί ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα και ότι στο εξής όποιος  εντοπιστεί ή καταγγελθεί να αφήνει σκουπίδια, μπάζα κ.λπ. σε χώρους που δεν επιτρέπεται, τότε θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τσουχτερά πρόστιμα που προβλέπονται, αλλά και με τη δικαιοσύνη.

Η κατάσταση αναφορικά με τις ανεξέλεγκτες χωματερές παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές περιοχές του νησιού μας και δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, δεν έχουν εκλείψει. Ο νέος πρόεδρος της Κρεμαστής πάντως, είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε αυτή την αθλιότητα.

Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των χώρων που έχουν γίνει υπαίθριες χωματερές ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν και ειδικοί καταγραφείς υπαίθρου (κάμερες) έτσι ώστε να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες που θα επιχειρήσουν τέτοια ενέργεια.