Οι C:Real το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 13:30 στον Παλμό 99.5FM. Η εκπομπή «Ταξίδι στα FM» συναντά τους C REAL! Μείνετε συντονισμένοι!

219

Οι C:Real είναι ελληνικό pop rock μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1996 από τον Τάκη Δαμάσχη (κιθάρα, στίχοι, σύνθεση). Πολύ σύντομα κυκλοφόρησε το πρώτο τους σινγκλ, με τίτλο A New Religion. Το 1997 ακολούθησε και δεύτερο σινγκλ με τίτλο Visions of You και με συμμετοχή της Σάρα Τζέιν Μόρις. Το σινγκλ κυκλοφόρησε σε 30 χώρες, κάτι που θεωρήθηκε επιτυχία για ένα σχετικά νέο συγκρότημα. Το πρώτο άλμπουμ των C:Real κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1997 με τίτλο Realtime.

 «Όπου με πάει η καρδιά μου» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των C:REAL, που επιστρέφουν στον ελληνικό στίχο πολύ δυναμικά με την προσθήκη της Κάτιας Σαμαντζή! Ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα με διεθνείς επιτυχίες και ιδιαίτερες μουσικές προτάσεις, παιρνούν σε νέα εποχή, με νέα φωνή και νέα δισκογραφική στέγη, την Digital Ray. Το νέο τραγούδι υπογράφει μουσικά ο Τάκης Δαμάσχης σε στίχους Νίκου Αρβανίτη. Το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 13:30 θα έχουμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσουμε στο στούντιο του Παλμού την Κάτια Σαμαντζή και τον Παναγιώτη Πατσάη.  

facebook: c:real – official fan page

Ακούστε μας Live από τη σελίδα μας www.palmosnews.com

Γίνετε φίλοι της σελίδας μας 
https://www.facebook.com/palmosmedia/ και παρακολουθήστε όλα τα τελευταία νέα του Κόσμου, της Χώρας μας καθώς και όλα τα τοπικά νέα της Ρόδου και των υπόλοιπων νησιών μας.