Πρόσκληση στα μέλη του που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δραστηριότητα τους στη διεθνή αγορά, απευθύνει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για να συμμετάσχουν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο που θα διατηρεί, 7-15 Σεπτεμβρίου 2019.

64

Φέτος, «τη σκυτάλη παίρνει» η Ινδία, ως τιμώμενη χώρα. Πρόκειται μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη. 

Τα ταμειακά ενήμερα για το 2018 μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τα σχετικά αρχεία που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (www.ebed.gr). 

Επίσης, το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου για τη στήριξη και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, συμμετέχει στην 54η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 23 Αυγούστου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα διατηρεί περίπτερο στο οποίο

θα φιλοξενηθούν επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς της χειροτεχνίας και της βιοτεχνίας και που αντιπροσωπεύουν την οικονομία του Νομού Δωδεκανήσου (ΕΚΤΟΣ των τροφίμων και ποτών). 

Στην κατεύθυνση αυτή καλούνται τα μέλη του που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου, να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ebed.gr καθώς και το λογότυπο της επιχείρησης τους, το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου.