Σε διαγραφή των κυρίων Νίκου Γερονικόλα και Φοίβου-Παναγιώτη Παρασκευόπουλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία

26

Σε διαγραφή των κυρίων Νίκου Γερονικόλα και Φοίβου-Παναγιώτη Παρασκευόπουλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, οι κύριοι Γερονικόλας και Παρασκευόπουλος διεγράφησαν από μέλη του κόμματος και έχασαν τα δικαιώματα και τα αξιώματα που κατείχαν.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητά τους στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Μανόλη Γλυνού «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Με αφορμή την διαγραφή του από το κόμμα, την οποία όπως αναφέρει «πληροφορήθηκε από το Δελτίο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου που επικαλείται σχετική απόφαση του κ. Αυγενάκη», ο κ. Νίκος Γερονικόλας σε ανακοίνωση – δήλωση του επισημαίνει μεταξύ άλλων πως:

«Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια Γερονικόλα ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε υποστηρικτές της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης. Πιστοί διαχρονικά στις Αρχές της Νέας Δημοκρατίας χωρίς σκοπιμότητες, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας.

Σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, πάγια άποψη μου, όπως και του συνόλου των νέων, είναι ότι δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να προσεγγίζουμε τα τοπικά ζητήματα με την λογική κομματικών συσχετισμών».

Και ο κ. Γερονικόλας καταλήγει:

«Καμία διαγραφή δεν μπορεί να διαγράψει από τη συνείδηση των Νεοδημοκρατών τους κοινούς μας αγώνες. Αγώνες που δώσαμε και θα ξαναδώσουμε όποτε η μεγάλη μας Παράταξη μας χρειαστεί.

Ως άνθρωπος είμαι από αυτούς που ονειρεύονται, αγωνίζονται και μπορούν να σταθούν όρθιοι ακόμα και αν δεχτούν χτυπήματα. Σκοπός μου είναι μια κοινωνία ενωμένη, δημοκρατική».