Το Σάββατο 18 Μαΐου λίγο μετά τις 12:00 η εκπομπή «Ταξίδι στα FM» θα φιλοξενήσει στο Στούντιο του Παλμού 99.5FM τον Γενικό Διευθυντή του Ροδίων Παιδεία κο Κυριάκο Κυριακούλη. Η συζήτηση θα αφορά την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

220

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ιδρύθηκαν από ανθρώπους με όραμα και βαθιά πίστη στο υψηλό έργο του Δασκάλου και τη μεγάλη αποστολή του Σχολείου. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανελλιπώς την ευθύνη για τη διοίκηση και την ομαλή λειτουργία των Εκπαιδευτηρίων. Τα στελέχη του σχολείου είναι προσεκτικά επιλεγμένα. Πρόκειται για ανθρώπους με πολύχρονη και ποιοτική παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα του τόπου μας. Είναι δάσκαλοι με άρτια επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση, έμπνευση, εμπειρία και πάνω από όλα αγάπη για το παιδί και το λειτούργημά τους. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα:
https://www.rpschool.gr/

Αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την ποιοτική συνέχιση της κοινότητας που δημιούργησαν. Μιας κοινότητας μάθησης, καινοτομίας και επικοινωνίας, η οποία επίκεντρό της έχει τον μαθητή και τις ανάγκες του. 

Σύντομο βιογραφικό: Ο Κυριάκος Κυριακούλης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1964, όπου και έκανε τις βασικές σπουδές του ενώ αποφοίτησε το 1985 από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 1987 δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με την ιδιωτική εκπαίδευση. Έτος ορόσημο το 2003 όταν ιδρύει με  συνεργάτες του και το πρώτο στη Ρόδο ιδιωτικό σχολείο τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Σήμερα, υπό την διεύθυνσή του, τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» περιλαμβάνουν εκτός από το σχολείο, το αθλητικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ», τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ρόδου «ΡΟΔΙΩΝ ΜΑΘΗΣΙΣ» και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων στο τομέα της εκπαίδευσης. 

Είναι παντρεμένος με τη Φωτεινή Βεργούλλη μαθηματικό και έχει δύο κόρες την Ελένη και Κατερίνα.

Ακούστε μας Live από τη σελίδα μας www.palmosnews.com

Γίνετε φίλοι της σελίδας μας
https://www.facebook.com/palmosmedia/ και παρακολουθήστε όλα τα τελευταία νέα του Κόσμου, της Χώρας μας καθώς και όλα τα τοπικά νέα της Ρόδου και των υπόλοιπων νησιών μας.