Το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 12:00 συναντάμε στο στούντιο του Παλμού 99.5 FM τους Πρωταθλητές της ζωής … τους Πρωταθλητές του νησιού μας.

135

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου, περισσότεροι από χίλιοι θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου του Αλίμου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την ανάδειξη του αθλήματος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Παραβρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων του αθλητισμού, καθώς και παλαίμαχοι αθλητές του μπάσκετ.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Δωδεκανήσου, νικώντας στον τελικό τον Άτλαντα με σκορ 50-43. Την τρίτη και τέταρτη θέση κατέκτησαν ο Άρης και ο Μέγας Αλέξανδρος, αντίστοιχα.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 12:00 οι Πρωταθλητές του 22ου Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας Σωματείων Καλαθοσφαιριστών Μπάσκετ με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και ο Προπονητής τους κος Γιάννης Μαρουλάκης στον Παλμό 99.5 FM.

Ακούστε μας Live από τη σελίδα μας www.palmosnews.com

Γίνετε φίλοι της σελίδας μας 
https://www.facebook.com/palmosmedia/ και παρακολουθήστε όλα τα τελευταία νέα του Κόσμου, της Χώρας μας καθώς και όλα τα τοπικά νέα της Ρόδου και των υπόλοιπων νησιών μας.