Ο Ποτσετίνο ζήτησε πίστωση χρόνου

33

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Τότεναμ, η ισοπαλία 1-1 με την «νεοφώτιστη» Σέφιλεντ Γιουνάϊτεντ και η «μουρμούρα» που είχε… κοπάσει μετά τις δύο νίκες επί του Ερυθρού Αστέρα για το Champions League, επέστρεψε στο «στρατόπεδο» των «σπιρουνιών».
Ωστόσο, ο Αργεντινός προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν φαίνεται ν΄ ανησυχεί και ζητά πίστωση χρόνου:
«Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία. Είμαστε στην διαδικασία δημιουργίας μίας ομάδας ικανής, να παίζει τόσο στο πιό δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου, όσο και στο Champions League. Αυτό κρύβει κινδύνους και καταστάσεις όπως αυτή που διανύουμε, είναι πιθανές. Περιμένεις καλύτερα αποτελέσματα απ΄ αυτά που έχεις. Είμαστε… υπό κατασκευή και θα δούμε εάν ο χρόνος που έχουμε στην διάθεση μας, θα είναι αρκετός για να κτίσουμε αυτό που θέλουμε».
Το ζητούμενο, πλέον, είναι εάν και οι διοικούντες την Τότεναμ έχουν την ίδια άποψη και κατά συνέπεια εάν θα δώσουν στον Ποτσετίνο, τον χρόνο που ζητά…
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 sports.ert.gr.