Το Λαύριο απέσυρε το αίτημα παραμονής και μένει στην Α1 Ανδρών μέσω …Κύμης

89

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε επιβεβαίωση της συμφωνίας που επήλθε με την Κύμη, για εξαγορά του ΑΦΜ των «μπλε» από το Λαύριο, προχώρησε η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, μετά το έγγραφο που απέστειλε στον ΕΣΑΚΕ. Μέσα από αυτό, ξεκαθαρίζεται ότι το Λαύριο αποσύρει το αίτημα παραμονής, παρά τον αρχικό υποβιβασμό του, μένοντας τελικά στα «μεγάλα σαλόνια», μέσω της Κύμης και του ΑΦΜ της…
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:
«Προς το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ
Αξιότιμοι κύριοι,
Με το παρόν δηλώνουμε ότι αποσύρουμε το αίτημά μας με αρ. πρωτ. 627/3-7-2019 που αφορά στην παραμονή της ομάδας στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Εξακολουθούμε να πιστεύουμε και να υποστηρίζουμε πως το αίτημά μας εκτός από ηθικά σωστό και δίκαιο έχει ουσιαστικά νομική βάση. Παρ’ όλα αυτά παραιτούμαστε από κάθε δικαίωμα ή νομική διεκδίκηση για τους κάτωθι λόγους:
– Δεν επιθυμούμε να ταλαιπωρούμε τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς και το ίδιο το πρωτάθλημα επιδιδόμενοι σε αέναους δικαστικούς αγώνες που θα επιτείνουν την αβεβαιότητα και θα πλήξουν κι άλλο την αξιοπιστία του.
– Δε θα τολμούσαμε να στερήσουμε από καμία ομάδα το δικαίωμα συμμετοχής ή την ίδια τη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία έστω και καθ’ υπόνοια.
– Βασική μας αρχή είναι η προάσπιση και όχι η προσβολή του αθλήματος.
– Τέλος έχουμε μάθει να λύνουμε τα προβλήματά μας μόνοι μας και όχι πάνω στις πλάτες των άλλων.
Ως εκ τούτου, παρακαλώ για τις ενέργειές σας.
Με εκτίμηση.
Για την ΚΑΕ Λαύριο,
Γιάννης Ψαράκης».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.